diashow
Tapiolan Sosialidemokraatit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Terveisiä Tapiolan demarien kevätkokouksesta

Maria Guzenina-Richardson puolueäänestykseen
Tapiolan Sosialidemokraatit ry. päätti yksimielisesti kevätkokouksessaan asettaa ensi syksyn puoluevaaleihin ehdokkaaksi Maria Guzenina-Richardsonin.
Maria Guzenina-Richardson on ensimmäisen kauden valtuutettu ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja sekä Väestöliiton hallituksen jäsen.
– Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on hyvin antoisaa. Kun näkee, että omalla työllä on ollut vaikutusta ihmisten arkea parantavasti, ei voi olla uskomatta, että samaa ei voisi saada aikaan myös eduskuntatasolla. Siitähän poliittisessa työssä on kyse, ihmisten hyvän arjen puolustamisessa, Guzenina-Richardson toteaa.
Sosialidemokraattien jäsenäänestyksen viimeinen päivä on 24.9.
– Kampanjointia en aloita vielä pitkään aikaan. Nyt huomioni saa työ valtuustossa, sosiaali- ja terveyslautakunnassa, sekä siviilityöni toimittajana ja kolumnistina.

Tapiolan sosialidemokraateilla huoli lähidemokratiasta kuntauudistuksessa
Tapiolan sosialidemokraatit päättivät kevätkokouksessaan velvoittaa puolueensa selvittämään, kuinka lähidemokratia voidaan säilyttää kun PARAS hankkeessa edetään suunnitelmista käytäntöön. Kirjelmässään Tapiolan sosialidemokraatit muistuttavat, että suomalaisten tärkein yhteys demokratiaan on kunnallinen demokratia, jonka kautta heille läheisimmät aisat hoidetaan.
Kunta- ja palvelurakenteiden uudistus ei saa luoda rakenteita, jotka etäännyttävät päätöksenteon kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle.
Tapiolan sosialidemokraatit esittävät, että Sosialidemokraattinen Puolue kartoittaa miten lähidemokratia säilytetään muuttuvissa olosuhteissa. Selvitys on esitettävä puoluevaltuustolle ennen kuin sosialidemokraatit voivat sitoutua uudistusten toteuttamiseen.

Uutiset Espoo.fi

Yhteistyö laajentaa soveltavan liikunnan lajivalikoimaa

Liikuntapalvelut tekee antoisaa yhteistyötä eri järjestöjen ja seurojen...

Lue lisää »

Luontoretkiä lapsiryhmille toukokuussa - varaukset 19.3. alkaen

Maksuttomia retkiä voi varata 19.3.2019 klo 9 alkaen. Opas johdattaa...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Pieksämäkeläinen Erkki Huupponen haluaa vaikuttaa positiiviseen kehitykseen myös suurten asutuskeskusten ulkopuolella – ”Ketään ei tule syrjiä, eikä ketään asettaa etuoikeutettuun asemaan”

Huoli oman maakunnan ja paikkakunnan tulevaisuudesta sai pieksämäkeläisen Erkki Huupposen lähtemään SDP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi.   Eläkkeellä...

Lue lisää »

”Syntyi pikku prinsessa ja ponteva poika” – sukupuoliroolit ja stereotypiat istuvat sitkeästi

Sukupuolten moninaisuus ei rajoitu kahteen, naiseen ja mieheen, Demarinaisten toiminnanjohtaja Mertsi Vuohelainen muistuttaa. – Syntyi pikku prinsessa ja...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

Puoluesihteeri Rönnholm kokoomukselle: Tulkaa pelottelulinjalta tulevaisuuslinjalle

SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm toivoo kokoomuksen keskittyvän jatkossa mieluummin rakentamaan keskustelua Suomen tulevaisuudesta pelottelulinjansa...

Lue lisää »

Pilvi Torsti: Itsensätyöllistäjien asemaa on parannettava ja julkinen sektori voi näyttää esimerkkiä

Koko ajan laajeneva alustatalous korostaa itsensä työllistäjien aseman selkeyttämisen tarvetta, koska yhä uusilla ammattialoilla työtä tehdään ja...

Lue lisää »