diashow
Tapiolan Sosialidemokraatit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tietotori

Terveisiä Tapiolan demarien kevätkokouksesta

Maria Guzenina-Richardson puolueäänestykseen
Tapiolan Sosialidemokraatit ry. päätti yksimielisesti kevätkokouksessaan asettaa ensi syksyn puoluevaaleihin ehdokkaaksi Maria Guzenina-Richardsonin.
Maria Guzenina-Richardson on ensimmäisen kauden valtuutettu ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja sekä Väestöliiton hallituksen jäsen.
– Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on hyvin antoisaa. Kun näkee, että omalla työllä on ollut vaikutusta ihmisten arkea parantavasti, ei voi olla uskomatta, että samaa ei voisi saada aikaan myös eduskuntatasolla. Siitähän poliittisessa työssä on kyse, ihmisten hyvän arjen puolustamisessa, Guzenina-Richardson toteaa.
Sosialidemokraattien jäsenäänestyksen viimeinen päivä on 24.9.
– Kampanjointia en aloita vielä pitkään aikaan. Nyt huomioni saa työ valtuustossa, sosiaali- ja terveyslautakunnassa, sekä siviilityöni toimittajana ja kolumnistina.

Tapiolan sosialidemokraateilla huoli lähidemokratiasta kuntauudistuksessa
Tapiolan sosialidemokraatit päättivät kevätkokouksessaan velvoittaa puolueensa selvittämään, kuinka lähidemokratia voidaan säilyttää kun PARAS hankkeessa edetään suunnitelmista käytäntöön. Kirjelmässään Tapiolan sosialidemokraatit muistuttavat, että suomalaisten tärkein yhteys demokratiaan on kunnallinen demokratia, jonka kautta heille läheisimmät aisat hoidetaan.
Kunta- ja palvelurakenteiden uudistus ei saa luoda rakenteita, jotka etäännyttävät päätöksenteon kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle.
Tapiolan sosialidemokraatit esittävät, että Sosialidemokraattinen Puolue kartoittaa miten lähidemokratia säilytetään muuttuvissa olosuhteissa. Selvitys on esitettävä puoluevaltuustolle ennen kuin sosialidemokraatit voivat sitoutua uudistusten toteuttamiseen.

Uutiset Espoo.fi

Sosiaali- ja terveystoimen kohdeavustukset vuodelle 2020 hakuun syyskuussa

Kohdeavustusten hakuaika vuodelle 2020 on 1.–30.9.2019. Espoon sosiaali- ja...

Lue lisää »

Kerro viheraluekokemuksistasi Espoossa!

Espoon kaupunkikeskuksista kerätään tietoja viheralueiden...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Rinne: Isis-naisista ja lapsista haetaan nopeaa ratkaisua

Pääministeri Antti Rinne (sd.) sanoo, että Isisin riveihin lähteneiden naisten ja heidän lastensa kohtelusta yritetään hallituksessa saada nopeasti...

Lue lisää »

Ilmasotakoulun opiskelijavalinnan rikostutkinta valmistui – siirtyy syyttäjän pöydälle virkavelvollisuuden rikkomisena

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa Puolustusvoimien Ilmasotakoulussa työskentelevää henkilöä epäillään virkarikoksesta. Asia...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

Piia Rekilä työministerin erityisavustajaksi

Työministeri Timo Harakka on kutsunut erityisavustajakseen Piia Rekilän. Rekilä siirtyy tehtävään työ- ja elinkeinoministeriöstä, jossa hän on...

Lue lisää »

MEP Eero Heinäluoma parlamentin demariryhmän johtoon

Vastavalittu Euroopan parlamentin jäsen Eero Heinäluoma (sd.) valittiin tänään yksimielisesti Sosialistien & Demokraattien...

Lue lisää »