diashow
Tapiolan Sosialidemokraatit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Tietotori

Terveisiä Tapiolan demarien kevätkokouksesta

Maria Guzenina-Richardson puolueäänestykseen
Tapiolan Sosialidemokraatit ry. päätti yksimielisesti kevätkokouksessaan asettaa ensi syksyn puoluevaaleihin ehdokkaaksi Maria Guzenina-Richardsonin.
Maria Guzenina-Richardson on ensimmäisen kauden valtuutettu ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja sekä Väestöliiton hallituksen jäsen.
– Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on hyvin antoisaa. Kun näkee, että omalla työllä on ollut vaikutusta ihmisten arkea parantavasti, ei voi olla uskomatta, että samaa ei voisi saada aikaan myös eduskuntatasolla. Siitähän poliittisessa työssä on kyse, ihmisten hyvän arjen puolustamisessa, Guzenina-Richardson toteaa.
Sosialidemokraattien jäsenäänestyksen viimeinen päivä on 24.9.
– Kampanjointia en aloita vielä pitkään aikaan. Nyt huomioni saa työ valtuustossa, sosiaali- ja terveyslautakunnassa, sekä siviilityöni toimittajana ja kolumnistina.

Tapiolan sosialidemokraateilla huoli lähidemokratiasta kuntauudistuksessa
Tapiolan sosialidemokraatit päättivät kevätkokouksessaan velvoittaa puolueensa selvittämään, kuinka lähidemokratia voidaan säilyttää kun PARAS hankkeessa edetään suunnitelmista käytäntöön. Kirjelmässään Tapiolan sosialidemokraatit muistuttavat, että suomalaisten tärkein yhteys demokratiaan on kunnallinen demokratia, jonka kautta heille läheisimmät aisat hoidetaan.
Kunta- ja palvelurakenteiden uudistus ei saa luoda rakenteita, jotka etäännyttävät päätöksenteon kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle.
Tapiolan sosialidemokraatit esittävät, että Sosialidemokraattinen Puolue kartoittaa miten lähidemokratia säilytetään muuttuvissa olosuhteissa. Selvitys on esitettävä puoluevaltuustolle ennen kuin sosialidemokraatit voivat sitoutua uudistusten toteuttamiseen.

Uutiset Espoo.fi

Uutta mielenterveys- ja päihdeklinikalla: sairaanhoitajan vastaanotolle pääsee ilman ajanvarausta aamusta alkuiltaan

Aikuisille suunnattu vastaanotto palvelee nyt ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-16....

Lue lisää »

Aikuisen tuhkarokkotapaus Espoossa – tartunnalle altistuminen vähäistä

HUS tiedottaa, että altistuneet on kartoitettu ja jatkotartunnat ovat...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Taksikuskia epäillään seksuaalirikoksesta Turussa – ”Taksin asiakkaisiin kohdistuneita rikoksia on ollut kohtuullisen vähän, mutta jokainen on liikaa”

Turussa epäillään taksin asiakkaan joutuneen kyydin päätteeksi seksuaalirikoksen uhriksi. Ilmoituksen mukaan taksinkuljettaja tunkeutui autosta poistuneen...

Lue lisää »

Pärmäkoski neljäs 10 kilometrin kisassa Viron Otepäässä – ”Meni vähän möngertämiseksi”

Krista Pärmäkosken loppukiri riitti neljänteen sijaan maastohiihdon naisten maailmancupin 10 kilometrin perinteisen tavan kisassa Viron Otepäässä. Eroa...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

Marin: Oikeisto vai vasemmisto? Sinä päätät Suomen suunnasta!

Kevään eduskuntavaaleista on muodostumassa entistä vahvemmin kamppailu oikeiston ja vasemmiston välillä. Tarkemmin sanottuna Kokoomuksen ja SDP:n...

Lue lisää »

Kumpula-Natri toppuuttelee keskustapoliitikoiden pelottelua

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri (sd) toppuuttelee keskustapoliitikoiden SDP:n ilmasto-ohjelmalla harjoittamaa pelottelua. Ilmasto-ohjelman...

Lue lisää »