diashow
Tapiolan Sosialidemokraatit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Tietotori

Tapiolan demarit jalkapallostadionista

 Kannanotto 6.9.2010
 


Jalkapallostadionia ei tarvita tässä vaiheessa

Tapiolan urheilupuistoon suunnitteilla olevan jalkapallostadionin rahoittamisesta kaupungin lainalla tulee mielestämme luopua tässä taloudellisessa tilanteessa. Suunniteltu 10 miljoonan euron laina vähentäisi kaupungin investointimahdollisuuksia tärkeämpiin kohteisiin, joita on mm. koulujen saneerauksessa ja katujen peruskorjauksessa.

Suunniteltu lainajärjestely on kaupungin kannalta riskialtis. Lainan vakuutena on vain stadionkiinteistö ja on olemassa ilmeinen riski että koko massiivinen stadionhanke käyttökustannuksineen kaatuu kaupungin vastuulle. Tällaisen riskin ottaminen ei ole perusteltua lähivuosien tiukassa taloustilanteessa.

Tapiolan urheilupuistossa on valmiina hyvät harrastusmahdollisuudet lasten, nuorten ja kuntourheilijoiden jalkapalloharrastukselle. Hyväkuntoisia ulkokenttiä on lukuisia ja lisäksi siellä on muutama vuosi sitten kaupungin mittavalla tuella toteutettu jalkapallon sisäharjoitteluhalli. Nuorisoliikunnan ja kuntourheilun tarpeisiin ei jalkapallostadionia tarvita vaan kehittämistarpeita on enemmänkin muissa urheilulajeissa.

Ehdotamme, että kunnallistoimikunta ja valtuustoryhmä päättävät etteivät espoolaiset sosialidemokraatit kannata tässä vaiheessa kaupungin rahoitusta jalkapallostadionille. Liigajalkapalloilun olosuhteiden kehittämistä voidaan selvittää myöhemmin kaupungin taloustilanteen salliessa.


Uutiset Espoo.fi

Kiviruukin teollisuusalueesta muovautuu monipuolinen asuin- ja työpaikka-alue

Tavoitteena on Kiviruukin muuttaminen kaupunkimaiseksi, raideliikenteeseen...

Lue lisää »

Finnoon keskeisen osan kaava hyväksyttiin

Valtuusto hyväksyi 10.12.2018 Finnoon keskus, alue 441500, asemakaavan....

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Ilmastopaneelin varoitukset eivät hätkähdytä kaikkia – Trumpin neuvonantaja vähätteli ”ympäristöajattelua”

Puolassa jatkuvaa YK:n ilmastokokousta ovat sävyttäneet erimielisyydet suhtautumisessa kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n raporttiin. Esimerkiksi...

Lue lisää »

Sipilän perustulomallista ei ottanut vieläkään ”erkkikään selvää” – Rinne korosti syyperustetta: ”Ja sillä pitää tulla toimeen”

Neljän suurimman puolueen puheenjohtajat ovat väitelleet vilkkaasti perustulosta Keskuskauppakamarin pääministeritentissä. Muut puoluejohtajat grillasivat...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

Harakka: Hallintarekisterifarssi ei pääty vieläkään

Eduskunta päätti viime vuonna hallituspuolueiden äänin sallia suomalaisille ulkomaisten hallintarekisterien käytön pörssiosakkeiden hallinnassa....

Lue lisää »

SDP:n valiokuntaryhmä esittää hylkäystä irtisanomislaille – Irtisanomisten helpottaminen ei lisää työllisyyttä

SDP:n työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan ryhmä Merja Mäkisalo-Ropponen, Ilmari Nurminen ja Tarja Filatov esittivät...

Lue lisää »